Trend Topic Hizmeti

Trend Topic Hizmeti

Trendt Topic hizmetimiz ile daha önce tanışan iş ortaklarımızdan bilen bilir, Trend topic denildiğinde ilk akla gelen adres Fenometre'dir diyebiliriz.

Twitter'da Türkiye gündemine çıkma hizmeti olarak bilinen Trend Topic hizmeti sayesinde dilediğiniz konu başlığını milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Twitter'da gündeme getirebilirsiniz. Paketimizi satın almanız ardından dilediğiniz saatte istediğiniz etiketi Türkiye gündemine getirebilirsiniz. Ardından yapacağınız paylaşımlar konu başlığı altında milyonlarca Twitter kullanıcısına ulaşacaktır. Ulaşmak istediğiniz kitleye hızlı bir şekilde sesinizi duyurabileceğiniz Twitter Trend Topic hizmetimiz sayesinde artık sizde kısa sürede gündemdesiniz...

TEMİZ TREND TOPİC HİZMETİ

Belirlediğiniz etiketin gündeme girmesi ardından tüm paylaşımlarımızı temizliyor ve size tertemiz bir trend topic başlığı bırakıyoruz. Bu sayede tüm yapacağınız tweet paylaşımları popüler kısmınde görünecek ve ardından binlerce, onbinlerce hatta yüzbinlerce kişinin dikkatini üzerinize çekebileceksiniz. Her gün milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen Twitter'da gündeme getireceğiniz konuyu kısa sürede kamuoyuna servis etmiş olacaksınız. 

Twitter Türkiye Gündemi Yapan Ajans

Türkiye genelinde baktığınız zaman çok fazla ajans tarafından yapılmayan Twitter gündemi hizmeti, fenometre tarafından yapılmaktadır. Kendi alt yapısıyla hizmet sunan Fenometre'den alacağınız hizmet tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak.